Nagyon fontos, hogy mindig próbáljunk meg összhangban lenni a párunkkal, ha kapcsolatra kerülne sor. Nem gondolhatjuk azt, hogy egy párkapcsolat saját magától is működni fog: ezért bizony nekünk is tennünk kell, és aktívan energiát és időt fektetni abba, hogy sikeresek lehessünk ilyen téren egy idő után.

Legyen megfelelő a kommunikáció

Mindig legyen jó a kommunikáció. Próbáljunk meg ügyesen kommunikálni a másikkal, és mindig gondoljuk át alaposan, hogy mit mondunk, mert könnyedén megsérthetjük a másik embert egy óvatlan kijelentéssel.

Legyen jó a szex

A szex mindennek az alapja. Legyen szó bármilyenről, ha jól csináljuk, igazi örömforrás lehet. Mindig érdemes arra gondolni, hogy a szexuális élet adja a párkapcsolat igazi alapját és annak örömeit, habár ez még korántsem minden. Sokszor nem megy könnyen, vagy magától: ezért érdemes lehet különféle segédeszközöket vásárolni, például potencianövelő webáruházból.

Legyenek jó közös élmények

Mindig fontos, hogy legyenek jók a közös élmények. De miért? Miért olyan elengedhetetlen ez? Legfőképp azért, mert ezek nélkül mi magunk sem gondolhatjuk igazán, hogy tartós kötődés fog kialakulni köztünk, és a párunk között. Például, kiránduljunk sokszor és sokat!

Legyen jó a családi életünk

A család az első! – mondják sokan. Aki ezt nem képes megérteni, az nem fog egyről a kettőre jutni. Mindig fontos, hogy a gyerekért menjünk az óvodába, és próbáljunk meg nekik egészséges ételeket adni.