Nagyon sokan szokták kérdezni szerkesztő lapunktól, hogy mégis mik a műfű előnyei és hátrányai. Egyre többen ébrednek rá arra, hogy az igazi fűvel csak a gond van. Mindig csak locsolni kell… kiszárad… de nem lehet tudni azt, hogy mégis milyen hátrányai lennének a mű pázsitnak.

Annak érdekében, hogy a kérdést kicsit tisztábban láthassuk, érdemes lehet egy összefoglaló cikket írni vele kapcsolatban.

Mi a műfű?

A műfű egy olyan plasztik anyagból készített fűféle, amely tökéletes imitációja az igazinak. Rendkívül szép, dekoratív, és stílusos: a mai modern gyártási technológiáknak köszönhetően már szinte meg sem lehet különböztetni a műfűtől.

Mennyi ideig használható?

A műfű akár 5-10-15 éven keresztül is használható, és dekorálhatja a kertünket, erkélyünket, medencénket. Nagyon hosszú élettartamú, nem csoda hát, ha 8 év garanciát ad termékeire sok hazai kereskedő.

Drága beruházás?

Semmiképpen! Egy négyzetméter műfű mindössze 5000 Ft körül van a hazai kereskedelemben jelenleg. Ez nem sok, ha arra gondolunk, hogy mennyit kell foglalkozni az igazi füvekkel és pázsittal. Hosszútávon sokkal többe kerülne igazit fenntartani!

Hol tudunk igazán prémium minőséghez hozzájutni?

Magyarországon nem sok helyen kapni igazán jó minőségű műfüveket. Ha valahol mégis szeretnénk venni, akkor mindenképp a Kingrass kereskedésnél érdemes próbálkozni, hiszen ők rendkívül jó minőséget árulnak, és ráadásul 8 év garanciát is nyújtanak a termékeikre. Akár medencébe, erkélyre,  játszótérre vagy kertbe – mindenhová lehet műfüvet vásárolni, és mindenhol megállja a helyét ez a dekorelem!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.