Sokan abban a tévhitben élnek, hogy kizárólag a sztárok fektetnek nagy energiákat abba, hogy a körmeiket hibátlan állapotba hozzák. Ez egy téves elgondolás: rengetegen költenek arra komoly összegeket, hogy a körmeik mindig a legjobb állapotban legyenek. Egy lány nem szívesen megy el manapság a gimibe, vagy a munkahelyére hajadonként, ha nem festi ki a körmét.

Igaz, hogy rendkívül drága mulatság?

Ha ezt gondoljuk, akkor jó eséllyel még soha nem voltunk műkörmösnél. A festés egyáltalán nem drága, ha pedig otthon csináljuk meg – ehhez persze kell egy kis gyakorlat – gyakorlatilag teljesen biztosra vehető, hogy nem kell nagyon a zsebünkbe nyúlni még az igazán elképesztő eredményekért sem.

Akkor tudunk tényleg a legjobban spórolni, ha magunk tanuljuk meg a körmeinket kifesteni. Ez nagyon egyszerű: csupán egy kis gyakorlat és néhány felszerelés kell hozzá.

Pontosan miket kellene megvenni és honnan?

A legjobb lehetséges döntés az lenne, hogy vásároljunk gél lakk szettet jó minőségben, mely a megfelelő pigemtációt biztosítja. Ezen felül szükségünk lesz egy körömcsiszoló gépre, mely arra használható, hogy a festett körmünket pontos méretformára vágjuk. A LED lámpa már csak a ráadás: hiszen, ennek a segítségével a száradás érhető el akár pillanatokon belül.

Ha igazi minőséget szeretnénk olcsón, akkor ne is keressünk tovább: nézzünk szét a MonaBeautyShop webáruházában, és itt vásároljunk be. Minden egy helyen, a lehető legjobb kereskedőtől, nem akármilyen termékminőségben és márkákkal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.